Situația traficului rutier în cursul zilei de duminică, 24 Septembrie 2023, începând cu ora 19:00, la nivel național.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române aduce informații despre starea traficului pe principalele artere rutiere la ora 19:00 în data de 24 septembrie 2023:

  1. DN 1 Ploiești – Brașov: Se înregistrează valori ridicate de trafic în stațiunile Bușteni, Azuga și Predeal, pe sensul de urcare către Brașov, precum și în Predeal, Sinaia și Comarnic, în direcția de coborâre către Ploiești. De asemenea, se circulă îngreunat pe Centura municipiului Ploiești, în zona comunei Brazi, pe sensul de mers către capitală.
  2. DN 1A Ploiești – Cheia – Brașov: Coloane de autovehicule sunt semnalate în Vălenii de Munte și Măgurele, în direcția către Ploiești.
  3. DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu: Circulație normală.
  4. DN 73 Râșnov – Bran: Trafic intens în stațiunea Bran, pe ambele sensuri de mers.
  5. DN 39 Constanța – Vama Veche: Circulație fără probleme semnificative.
  6. A 1 București – Pitești: Se formează o coloană de aproximativ 5 kilometri la intrarea în București.
  7. A 1 Sibiu – Deva: Trafic normal.
  8. A 2 București – Constanța: Coloană de aproximativ 6 kilometri între Cernavodă și Fetești, pe sensul de mers către capitală, din cauza lucrărilor de reparații la carosabil. Se circulă pe o singură bandă pe sens în această zonă.
  9. A 3 București – Ploiești: Valori ușor ridicate de trafic pe sensul de mers către București, fără a se forma coloane notabile.
  10. A 4 Ovidiu – Agigea: Circulație normală.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să fie extrem de atenți în condițiile actuale de aglomerație, să evite depășirile în coloane sau manevre riscante, să semnalizeze schimbarea benzii sau a direcției și să păstreze o distanță corespunzătoare între vehicule pentru a putea frâna în siguranță în caz de necesitate. Siguranța în trafic trebuie să fie prioritatea principală a fiecărui șofer.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *