Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 3 noiembrie 2021, ora 20:20, pe DN 7C în zona localității Corbeni din județul Argeș.

Din primele informații, se pare că a avut loc un accident rutier între doua autoturisme. În urma impactului, 3 persoane au fost rănite.

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș sunt la fața locului pentru cercetări.

Update: Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității de domiciliu, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Albeștii de Argeș, care se deplasa pe direcția Curtea de Argeș spre Arefu.


Din eveniment a rezultat rănirea șoferului primului autoturism, a pasagerului dreapta față din același autoturism (bărbat de 33 de ani, din Corbeni), precum și a pasagerului dreapta față din celălalt autoturism (de 23 de ani, din Albeștii de Argeș). Toți trei au fost transportați la spital pentru investigații medicale.


Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.


Vezi mai multe informații din județul Argeș.

Video!

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *