Accident mortal le strada Mihai Bravu din Ploiești

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 21 August 2023, ora 01:00, pe strada Mihai Bravu din municipiul Ploiești.

Un grav accident rutier a avut loc în municipiul Ploiești, pe strada Mihai Bravu. Evenimentul a fost urmat de un incendiu devastator la nivelul autoturismului implicat, care a atras intervenția rapidă a echipelor de pompieri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești.

La fața locului, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă au intervenit în regim de urgență pentru a face față situației critice. Incidentul se află în dinamică, iar informațiile privind eventualele victime sunt așteptate.

Ulterior, au fost furnizate actualizări privind evenimentul tragic. Un autoturism a fost implicat în accident, cu trei ocupanți la bord. Din nefericire, doi dintre acești tineri, în vârstă de 18 și, respectiv, 19 ani, au fost găsiți blocate în mașină cu arsuri grave, iar eforturile de asistență medicală au fost imediat demarate de către echipajele de intervenție ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ). Cea de-a treia persoană a rămas conștientă și a fost asistată medical.

Incendiul care a izbucnit în urma impactului a fost în cele din urmă lichidat, dar vestea tragică a venit cu privire la cei doi tineri implicați în accident. În urma arsurilor grave suferite, ambii bărbați au fost declarați decedați, aducând o notă sumbră asupra acestei tragedii.

Situația a fost gestionată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, care a acționat cu promptitudine pentru a face față situației de criză. Această tragică pierdere de vieți reamintește cu putere despre importanța conducerii responsabile și a respectării regulilor de circulație pentru siguranța tuturor participanților la trafic.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *