Un accident moto a avut loc în cursul zilei de vineri, 8 Septembrie 2023, în zona localității Ighișu Vechi din județul Sibiu.

Un accident moto a avut loc pe DJ 106, în afara localității Ighișu Vechi. Potrivit primelor cercetări, o tânără în vârstă de 26 de ani, din Șelimbăr, se deplasa cu motocicleta dinspre Sibiu spre Agnita. În timpul unei depășiri, la revenirea pe banda sa, a pierdut controlul și a intrat în coliziune cu un cap de pod situat pe partea dreaptă a drumului.

Atât conducătoarea moto, cât și pasagerul, un bărbat în vârstă de 30 de ani din Sibiu, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.

Este important de menționat că incidentul nu a dus la probleme de trafic semnificative în zonă. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestui accident.

Siguranța în trafic este o prioritate pentru toți participanții la trafic. În incidentul mai sus menționat, o tânără în vârstă de 26 de ani și un pasager în vârstă de 30 de ani au suferit vătămări corporale într-un accident pe DJ 106. Acest incident subliniază importanța respectării regulilor de circulație și a atenției sporite în timpul conducerii, în special în zonele cu risc crescut de accidente.

Îndemnăm pe toți șoferii și motocicliștii să conducă prudent și responsabil, să respecte limitele de viteză și să evite manevrele periculoase. Siguranța pe șosea este responsabilitatea noastră colectivă, iar respectarea regulilor este esențială pentru prevenirea accidentelor și protejarea vieților noastre și a celor din jur.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *