Accident moto pe strada Teiului din Dobroești

Un accident moto a avut loc în seara zilei de joi, 14 septembrie 2023, pe strada Teiului din localitatea Dobroești, județul Ilfov.

În jurul orei 22:49, IPJ Ilfov a fost informat despre un grav accident moto care a avut loc pe strada Teiului din comuna Dobroești. Incidentul a implicat un autoturism și două motociclete și a atras intervenția imediată a polițiștilor din orașul Pantelimon.

La fața locului, o echipă de polițiști rutieri s-a deplasat pentru a gestiona situația. După o analiză inițială, s-a constatat că impactul a dus la rănirea a doi tineri în vârstă de 18 și 17 ani, care se deplasau cu cele două motociclete. În urma evaluării stării lor de sănătate, ambii răniți au fost transportați la două unități spitalicești din zonă pentru a primi îngrijiri medicale.

Este esențial de menționat că, în urma testelor cu aparatul alcooltest efectuate asupra persoanelor implicate, rezultatele au indicat absența consumului de alcool. Cu toate acestea, din punct de vedere legal, în contextul accidentului, a fost deschis un dosar penal pentru investigarea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Evenimente precum acesta reamintesc importanța respectării regulilor de circulație și a prudenței în trafic pentru a preveni astfel de incidente regretabile. Autoritățile îndeamnă pe toți participanții la trafic să conducă cu atenție și responsabilitate, astfel încât astfel de evenimente să poată fi evitate în viitor.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

One thought on “Accident moto pe strada Teiului din Dobroești”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *