Accident rutier în localitatea Ruja

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 10 Septembrie 2023, pe DJ 106, în localitatea Ruja din județul Sibiu.

Polițiștii rutieri din Sibiu au fost nevoiți să intervină la un accident de circulație petrecut pe DJ 106, în localitatea Ruja. Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu (IPJ), incidentul s-a produs atunci când un bărbat în vârstă de 55 de ani, conducând un autoturism către Agnita, a pătruns pe contrasens într-o curbă la dreapta, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani. Ulterior, mașina condusă de bărbatul de 35 de ani s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, la locul accidentului au intervenit două echipe SMURD, o autospecială de stingere și un echipaj Serviciul de Ambulanță Județean Sibiu (SAJ). Acestora li s-au confruntat cu o situație gravă în care trei autoturisme și un total de 10 persoane au fost implicate.

Din cele 10 persoane implicate în accident, șase au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care se numără trei minori și trei adulți. Toți cei trei minori prezentau traumatisme faciale și au fost transportați la spitalul de Pediatrie. Cei trei adulți, o femeie și doi bărbați, au suferit traumatisme și contuzii în urma accidentului și au fost transportați la UPU Sibiu. Celelalte patru persoane au refuzat transportul la spital.

Serviciul de Ambulanță Județean Sibiu (SAJ Sibiu) a intervenit și el cu un echipaj de tip B în localitatea Ruja la acest accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma coliziunii, au rezultat 6 victime, inclusiv trei adulți și 3 minori, din totalul de 10 persoane implicate. Echipajele SAJ au transportat la spital un bărbat cu traumatism la mână și un minor cu traumatism facial. Celelalte patru victime au fost preluate de echipajele SMURD.

Aceste evenimente tragice subliniază importanța respectării regulilor de circulație și a vigilenței la volan, pentru a evita astfel de accidente grave care pot avea consecințe devastatoare asupra vieților oamenilor.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

One thought on “Accident rutier în localitatea Ruja”
  1. Cu tristete constatam ca incidentele rutiere sunt in continua crestere si ne recomandam tuturor sa poarte o conduita responsabila pe sosele. Doar in aceasta modalitate putem preveni alte intamplari nefericite similare acestei tragedii. Cu solidaritate si intelegere, suntem in masura sa ne protejam si sa ne ajutam unii pe altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *