Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 19 Septembrie 2023, pe Autostrada A3, la kilometrul 19, în județul Cluj.

Accidentul rutier de pe Autostrada A3, care s-a petrecut la kilometrul 19, în sensul de mers dinspre Gilău spre Turda, a necesitat intervenția promptă a pompierilor ISU Cluj din cadrul Punctului de Lucru Gilău. Echipa de intervenție a fost mobilizată în cel mai scurt timp pentru a gestiona situația și pentru a asigura siguranța participanților la accident.

La locul incidentului, pompierii au sosit cu o autospecială echipată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD pregătit pentru a face față oricărei situații. Acolo au găsit două autoturisme avariate și șoferii acestora ieșiți din vehicule. Din fericire, până la sosirea echipajelor de intervenție, ocupanții autoturismelor au reușit să iasă din acestea în condiții de siguranță.

Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență celor doi bărbați implicați în accident. Cu toate că au suferit leziuni minore, aceștia au refuzat transportul la spital. Decizia lor de a rămâne la fața locului pentru a rezolva formalitățile legate de accident a fost respectată de către echipajul medical.

Este important de subliniat faptul că promptitudinea intervenției pompierilor și a echipajului SMURD a contribuit la menținerea siguranței pe autostradă și la evitarea unor complicații suplimentare. În astfel de situații, fiecare secundă contează, iar profesionalismul acestor echipe este esențial pentru protejarea vieților și a bunurilor.

Reamintim tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să conducă cu prudență, pentru a preveni astfel de incidente neplăcute. Accidental sau nu, un accident rutier poate avea consecințe serioase, iar intervenția promptă a echipajelor de salvare este crucială pentru minimizarea riscurilor.

Echipa Info Trafic România își dorește ca toți participanții la trafic să ajungă la destinație în siguranță și să fie conștienți de importanța respectării regulilor de circulație. Vă vom ține la curent cu cele mai recente informații din trafic pentru a vă ajuta să vă planificați călătoriile într-un mod sigur și eficient.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *