Accident rutier pe DN1 în zona localității Perșani

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 22 martie 2022, pe DN 23A, în comuna Milcovul din județul Vrancea.

Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au fost sesizați despre faptul că pe DN 23A, în comuna Milcovul, sat Lămotești, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.
Cu ocazia deplasării la locul indicat, s-a stabilit faptul că o femeie, în timp ce conducea un autoturism pe DN 23A, din direcția Focșani – Milcovul, ajunsă la intersecția str. Calea Focșani cu str. Morii, s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară a unui autovehicul și ulterior a încă unui autoturism, fără a observa că șoferul celui de-al doilea autoturism a început manevra de schimbare a direcției de mers către stânga, pentru a pătrunde pe str. Morii. În urma impactului, conducătoarea auto a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.
A rezultat rănirea ușoară a acesteia, însă conducătoarea auto a refuzat transportul la unitatea medicală. În cauză a fost întocmit dosar pentru ”vătămare corporală din culpă”.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Vrancea.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Vrancea.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *