Accident rutier pe raza localității Bălușeni

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 2 Mai 2022, ora 16:00, pe raza localității Bălușeni din județul Botoșani.

Din primele informații, un accident rutier a avut loc pe raza localității Bălușeni, unde șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Potrivit ISU Botoșani, o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autoturismul în care se afla a ajuns într-un cap de pod. După impact, mașina s-a răsturnat pe capotă, acesta fiind prins în interior. Bărbatul, în vârstă de 41 ani, se afla singur în autoturism.
La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD.

La locul accidentului, pompierii au constatat că bărbatul era încarcerat, fiind semiconstient. Salvatorii l-au imobilizat, după care l-au scos din autoturism și l-au predat echipajului medical. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Foto: ISU Botoșani

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Botoșani.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Botoșani.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *