Un accident rutier a avut loc în noaptea 21-22 noiembrie 2021, pe raza localității Câmpurelu din județul Giurgiu.


Potrivit ISU Giurgiu, un accident rutier a avut loc în această noapte, în localitatea Câmpurelu. Evenimentul a avut loc în apropierea unei benzinării, fiind implicate două autoturisme. În urma accidentului, opt persoane au fost rănite.

Încă de la primirea apelului, spre acest caz au fost direcționate nouă ambulanțe. Nu s-a impus declanșarea Planului Roșu de Intervenție datorită faptului că resursele medicale alocate au fost suficiente.
Astfel, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, Gărzilor de Intervenție Colibași și Mihăilești, cu trei ambulanțe SMURD, șase echipaje din cadrul Serviciilor de Ambulanță Giurgiu și București-Ilfov și o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare.
Un bărbat a fost găsit încarcerat într-unul din autoturisme. Pompierii au folosit accesoriile de descarcerare pentru a-l extrage, în siguranță.
Cele opt persoane rănite au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la spitale din capitală. Pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru sablarea părții carosabile.

Vezi mai multe informații din județul Giurgiu

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Giurgiu

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *