Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 27 Noiembrie 2023, pe strada Principală din localitatea Nazna, județul Mureș.

Potrivit ISU Mures, Detașamentul Târgu Mureș intervine la un accident rutier care a avut loc pe strada Principală din localitatea Nazna. Eforturile de intervenție sunt coordonate de un echipaj profesionist, ce include o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD C1 – Terapie Intensivă, în colaborare strânsă cu un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Evenimentul tragic a implicat două autoturisme, iar impactul a dus la încarcerarea ambilor conducători auto. Echipajele de intervenție acționează de urgență pentru extragerea acestora din vehiculele avariate, iar în aceste momente, victimele sunt preluate de către echipajele medicale SMURD și SAJ pentru a li se acorda primul ajutor.

De asemenea, se iau măsuri specifice pentru prevenirea incendiilor în zona accidentului, asigurându-se siguranța intervenției. Situația este în continuă desfășurare, iar autoritățile monitorizează cu atenție evoluția evenimentelor.

Update: În urma extragerii celor doi conducători auto implicați în accident, ambii aflați în stare gravă, cod roșu medical, li se acordă primul ajutor la fața locului. Aceștia vor fi transportați cu celeritate la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Târgu Mureș pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Îndemnăm șoferii să manifeste prudență și să respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de tragedii. Vom continua să vă ținem la curent cu orice dezvoltare ulterioară a situației. Siguranța în trafic este o responsabilitate comună.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Mureș.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Mureș.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *