Autoturism de Ucraina, răsturnat pe DN15 în zona localității Borsec

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de joi, 3 martie 2022, ora 10:30, pe DN15, în zona localității Borsec din județul Harghita.

Din primele informații, un autoturism înmatriculat în Ucraina, care se deplasa pe DN15 Borsec – Capu Corbului, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un sens de mers.

Potrivit IPJ Harghita, din primele cercetări s-a constatat că o femeie, de 42 de ani, cetățean ucrainean, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15, din direcția localității Corbu către Borsec, a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de podeț aflat pe marginea drumului și s-a răsturnat în gura de colectare a apelor pluviale din dreptul podețului. De asemenea, s-a constatat că în autoturism se mai afla o femeie, de 40 de ani, și trei copii de 1 an respectiv 11 și 12 ani.

În urma evenimentului conducătoarea auto și cei trei minori au suferit leziuni. Au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. A fost întocmit un dosar penal, în acest sens, pentru vătămare corporală din culpă.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Harghita.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Harghita.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *