Autoturism intrat într-un cap de pod pe DN7

În cursul zilei de sâmbătă, 2 aprilie 2022, ora 09:20, un autoturism a lovit un cap de pod pe DN7 în zona localității Drăganu din județul Argeș.

Din primele informații, un pe DN7, în zona localității Drăganu, un autoturism a lovit un cap de pod. În urma impactului, două persoane au fost rănite. Șoferul de 80 ani si pasagera (soț și soție), au fost preluați de echipajele medicale si transportați la spital.

Update IPJ Argeș: Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 80 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Pitești către Rm. Vâlcea, în localitatea Drăganu, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț.

În urma accidentului, atât conducătorul autoturismului, cât și pasagera din acesta, o femeie de 71 de ani, din București, au fost răniți și transportați la spital.

Conducătorului auto îi vor fi recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Argeș.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Argeș


By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *