Autoturism răsturnat în zona comunei Sadova

Un autoturism a fost găsit răsturnat în cursul zilei de vineri, 21 ianuarie 2022, în zona localității Sadova din județul Dolj.

În acestă dimineață, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bechet au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, un autoturism este răsturnat într-un canal din extravilanul comunei Sadova.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că autoturismul era răsturnat în canalul din extravilanul comunei Sadova, la aproximativ 100 de m de strada Mănăstirii.

De asemenea, la fața locului au intervenit și pompieri din cadrul Gărzii de Pompieri Bechet, cu o autospecială de descarcerare, pentru scoaterea autoturismului din canal, precum și un echipaj din cadrul S.A.J. Dolj.

La scurt timp s-a reușit scoaterea autoturismului, fiind identificat, în interior, un bărbat, de 51 de ani, din comuna Călărași, sat Sărata, care din păcate, era decedat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Dolj.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Dolj.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *