Un autoturism s-a răsturnat în cursul zilei de duminică, 18 Februarie 2024, ora 20:00, pe DN67, în localitatea Troian.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române aduce la cunoștință starea traficului rutier pe DN67, în zona localității Troian din județul Vâlcea, unde conducătorul unui autoturism a pierdut controlul și sa răsturnat în afara părții carosabile.

S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ.

În urma accidentului a rezultat o victimă, care a fost transportată la UPU Vâlcea de ambulanța SAJ, în stare gravă. Pompierii militari vâlceni au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, fiind dirijată de către poliție. Se observă o creștere a valorilor de trafic în zonă.

Se estimează că reluarea normală a circulației va avea loc în aproximativ 60 de minute, odată ce echipele de intervenție finalizează operațiunile de salvare și remediere a situației.

Info Trafic România rămâne la dispoziția participanților la trafic pentru informații actualizate și recomandări privind circulația în zonele afectate de evenimente rutiere.

IPJ Vâlcea

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că, pe DN 67, în municipiul Râmnicu Vâlcea – zona Copăcelu, km 191 + 100 m, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, în timp ce conducea un autoturism, un minor de 17 ani, din localitatea Popești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând un indicator rutier și un gard, ulterior răsturnându-se în afara părții carosabile.
În urma impactului, tânărul a fost rănit grav,fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Vâlcea.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Vâlcea.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *