Autoutilitară răsturnată pe șoseaua Sisești din București

O autoutilitară s-a răsturnat în timpul zilei de joi, 17 august 2023, la ora 17:00, pe șoseaua Sisești din municipiul București.

Din informațiile inițiale, se pare că o autoutilitară condusă pe șoseaua Sisești a pierdut controlul vehiculului, în zona intersecției cu strada Oaspeților, unde a intrat în coliziune cu un autoturism și alte două autovehicule parcate. Impactul a condus la evaluarea medicală a 6 persoane, dintre care două au fost transportate la Spitalul Elias pentru investigații și îngrijiri medicale.

Atât șoferul autoutilitarei, cât și cel al autoturismului au fost testați pentru prezența alcoolului în aerul expirat, însă rezultatele au indicat valori de zero.

Circulația rutieră a fost îngreunată pe durata intervenției și cercetărilor care au avut loc la fața locului. Poliția și autoritățile competente au intervenit pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a lua măsurile necesare pentru gestionarea situației.

Update: O a treia victimă este transportată la spitalul Floreasca.

Potrivit martorilor, conducătorul autoutilitarei a forțat pătrunderea în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric, intrând în coliziune cu un autoturism Skoda, care se deplasa regulamentar.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din București și Ilfov.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic București și Ilfov.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *