Accident pe DN76 în zona localității Băile Felix

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 20 octombrie 2021, ora 06:30, pe DN76 în zona localității Băile Felix din județul Bihor.

Potrivit IPJ Bihor, un accident a avut loc pe DN76, în zona localității Băile Felix din județul Bihor. Un bărbat de 52 de ani, din comuna Drăgănești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism înspre Oradea, a pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă, dinspre Oradea, de un bărbat de 59 de ani, din Oradea.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-o altă autoutilitară, condusă spre Oradea de un bărbat de 51 de ani, din comuna Finiș.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 52 de ani, care conducea autoturismul, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor! Vezi mai multe informații din județul tău aici.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *