BIHOR - Trafic blocat DN 79

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de joi, 11 noiembrie 2021, ora 13:30, pe DN79 la ieșirea din mun. Oradea către Arad.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN79 Oradea – Arad, la kilometrul 110, la ieșirea din mun. Oradea către Arad, s-a produs un accident rutier. Au fost implicate un autoturism și un microbuz de transport persoane. În urma impactului au rezultat 3 victime. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. Deviere pe DJ 797 pentru direcția Oradea – Salonta și pe DC 77 pentru direcția Salonta – Oradea.

Se estimează reluarea traficului în 30-40 de minute.

Update: În urma impactului au rezultat 3 victime, dintre care o minoră de 3 ani și 9 luni a decedat și 2 adulți au fost răniți.

Update 2: Potrivit IPJ Bihor, o femeie de 30 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Calea Aradului – Nojorid, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar, spre Oradea, de un bărbat de 36 de ani, din comuna Tinca, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, o minoră de 3 ani și 9 luni, pasageră în autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul. De asemenea, femeia de 30 de ani, care conducea autoturismul, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital. Totodată, un bărbat de 43 de ani, comuna Tinca, pasager în autoutilitară, a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile și starea drumurilor!

Vezi mai multe informații din județul Bihor.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Info Trafic Romania

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *