Un pieton a fost accidentat în cursul zilei de luni, 8 noiembrie 2021, pe bulevardul Timișoara din municipiul București.

În jurul orei 09:35, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. Timișoara.

Conducătorul unei autovehicul care se deplasa pe Bd. Timișoara, dinspre CET Vest către Str. Valea Cascadelor,  ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat un tub de beton și un pieton care se pregătea să traverseze strada pe la trecerea pentru pietoni.

După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei.

La scurt timp de la eveniment, autoturismul în cauză a fost urmărit și blocat în trafic de un echipaj de poliție al Secției 22.

Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Update Brigada Rutieră: Referitor la accidentul din data de 08.11.2021, care s-a produs pe Bd. Timișoara din sectorul 6, facem următoarele precizări:

În baza probatoriului administrat, polițiștii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reținerii pentru 24h față de conducătorul autovehiculului, urmând ca acesta să fie prezentat în fața magistraților, cu propunere legală.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din București și Ilfov.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic București și Ilfov.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *