Camion răsturnat pe DN 1C în localitatea Iclod

Un camion s-a răsturnat în cursul zilei de luni, 18 Septembrie 2023, pe DN 1C, în localitatea Iclod din județul Cluj.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, din cadrul Detașamentului Dej, sunt în alertă și intervin în aceste momente la locul unui accident rutier petrecut pe raza localității Iclod, județul Cluj, unde un camion s-a răsturnat. Cu toate acestea, vestea bună este că nu există persoane încarcerate, iar un bărbat este evaluat de către echipajele medicale pentru eventuale răni.

Situația este sub control, iar autoritățile au comunicat că autotrenul nu este încărcat cu marfă și nu au fost raportate scurgeri de combustibil care să pună în pericol mediul înconjurător.

Pentru a face față situației, echipajele de intervenție au fost mobilizate rapid și au sosit la locul accidentului cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. Aceste resurse sunt esențiale pentru gestionarea eficientă a situațiilor de urgență și pentru asigurarea asistenței medicale adecvate pentru cei implicați în accident.

Evenimentele de acest gen ne amintesc cât de importantă este pregătirea și promptitudinea echipelor de intervenție în caz de situații de urgență rutiere. Siguranța pe drumurile noastre este o prioritate, iar promptitudinea intervenției poate face diferența între viață și moarte în astfel de circumstanțe.

În concluzie, monitorizăm situația și vom furniza informații actualizate pe măsură ce devin disponibile. Până atunci, ne dorim ca toți cei implicați să fie în siguranță și să primească îngrijirea necesară pentru recuperare.

Update ISU: Persoana consultată refuză transportul la spital.

Update IPJ Cluj: La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 46 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care conducea un autocamion înspre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în șanțul din partea stângă a sensului său de mers.

Primele cercetări indică faptul că evenimentul ar fi survenit ca urmare a unor probleme medicale cu care conducătorul auto s-ar fi confruntat în timp ce se afla la volan.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *