Eveniment rutier pe strada Depozitelor din Pitești

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 3 Mai 2022, ora 17:00, pe strada Depozitelor din municipiul Pitești.

Din primele informații, 4 autoturisme au fost implicate într-un eveniment rutier pe strada Depozitelor din Pitești.

Potrivit ISU Argeș, în urma evenimentului au rezultat două victime asistate de echipajele SMURD și SAJ.
Echipajul SMURD de prim ajutor calificat a transportat la spital o persoană de sex masculin, cu vârsta de 28 de ani, care a suferit multiple traumatisme.

Update IPJ Argeș: Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 57 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Depozitelor din Pitești, din direcția str. Găvenii spre str. Târgu din Vale, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de mers, din banda doi spre banda unu, intrând în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de mers de către un bărbat de 27 de ani, din Pitești.

În urma coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat într-un autoturism care se afla staționat în afara părții carosabile (în care se afla un ocupant, bărbat de 32 de ani, din Pitești).

Autoturismul staționat a fost, în urma impactului, proiectat într-un alt autoturism, de asemenea parcat în afara părții carosabile, în care nu se aflau persoane.

În urma evenimentului rutier au suferit leziuni conducătorul celui de-al doilea autoturism, precum și ocupantul autoturismului staționat.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Argeș.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Argeș

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *