Foto! Accident rutier în municipiul Câmpulung

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 16 Septembrie 2023, pe strada Mareșal Antonescu din municipiul Câmpulung.

În urma unui apel de urgență, pompierii de la Detașamentul Câmpulung, în colaborare cu un echipaj al SAJ (Serviciul de Ambulanță Județean), au intervenit prompt la un accident rutier care a avut loc în municipiul Câmpulung, pe strada Mareșal Antonescu. Incidentul a implicat un autoturism și o motocicletă, iar echipajele de intervenție au acționat rapid pentru gestionarea situației.

Pentru a face față potențialelor pericole, pompierii au sosit la locul solicitării cu o autospecială de intervenție. Ei au imediat asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, garantând astfel că situația să nu se agraveze în acest sens.

Echipajul medical al SAJ a preluat o victimă de sex masculin, acordându-i îngrijiri medicale de urgență. Detalii suplimentare cu privire la starea victimei și circumstanțele precise ale accidentului vor fi furnizate ulterior, pe măsură ce autoritățile desfășoară investigațiile necesare.

Este important să subliniem importanța respectării regulilor de siguranță rutieră și a atenției sporite la volan, în vederea prevenirii accidentelor. Vom continua să monitorizăm evoluția acestei situații și vom oferi actualizări în funcție de informațiile care devin disponibile pentru public.

Foto: ISU Argeș

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *