Foto! Accident rutier pe DN1 E60 în localitatea Bucea

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 27 Noiembrie 2023, pe DN E60, în localitatea Bucea din județul Cluj.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit rapid pe DN1 E60, la km 559+820, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Bucea. Evenimentul a implicat un autoturism și un autocamion, iar eforturile de intervenție au fost menite să gestioneze situația și să prevină riscurile asociate.

Din fericire, în urma impactului, nu au existat victime încarcerate. Cu toate acestea, o femeie, conștientă și cooperantă, a fost găsită la locul accidentului și este evaluată de paramedicii SMURD pentru eventualele răni sau traume.

Update: Femeia, în vârstă de aproximativ 60 de ani, conștientă și cooperantă, va fi transportată la spital pentru evaluare și îngrijiri medicale suplimentare.

Traficul rutier este îngreunat pe durata intervenției și cercetărilor.

Este important să subliniem necesitatea respectării regulilor de circulație și adoptarea unei conduite preventive în trafic pentru a evita astfel de evenimente. Vom continua să vă aducem informații actualizate cu privire la orice dezvoltare ulterioară a situației. Siguranța în trafic reprezintă o responsabilitate comună.

Foto: ISU Cluj

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Cluj.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Cluj.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *