Foto! Accident rutier pe DN58 în zona localității Brebu

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de 9 Mai 2024, pe DN58, în zona localității Brebu din județul Caras-Severin.

Potrivit ISU Caras-Severin, un accident rutier a avut loc pe DN58, între localitățile Păltiniș și Brebu, în care au fost implicate o camionetă și un autocamion ce transporta lemne.

Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Caransebeș cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, un echipaj al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și elicopterul SMURD.

În evenimentul rutier au fost implicate cinci persoane. Dintre cele patru persoane aflate în camionetă, două au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat, în vârstă de aproximativ 25 de ani, a fost preluat de ambulanța SAJ, cu traumatisme la membrele inferioare și transportat la spital. O a doua victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, cu traumatism cranian, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, apoi a fost preluat și transportat la spital de către elicopterul SMURD.

Foto: ISU Caras-Severin

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Caras-Severin.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Caras-Severin.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *