Foto! Accident rutier pe DN7 în localitatea Călimănești

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 29 Noiembrie 2023, ora 13:40, pe DN7, în localitatea Călimănești din județul Vâlcea.

Din primele informații, autoritățile au fost alertate cu privire la un accident soldat cu rănirea unui conducător auto pe DN7, în localitatea Călimănești.

Conform informațiilor furnizate de poliția rutieră, un bărbat în vârstă de 30 de ani din Chișinău, aflat la volanul unui autoturism pe DN7, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus. Șoferul implicat din sens opus are 51 de ani și este din localitatea Lăpușata.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, precum și o ambulanță SAJ. A fost trimis la fața locului și echipajul SVSU Călimănești.

Rănile grave suferite de conducătorul auto de 30 de ani au impus transportul acestuia la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Traficul în zonă a fost afectat semnificativ, fiind blocat pe porțiuni ale Drumului Național 7.

Polițiștii rutieri au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. Este important ca șoferii să fie conștienți de blocajul de trafic și să ia în considerare rute alternative pentru a evita întârzierile semnificative.

Participanții la trafic sunt sfătuiți să consulte aceste informații și să se conformeze indicațiilor autorităților rutiere pentru o circulație sigură și eficientă.

Să avem grijă unii de alții și să respectăm regulile de circulație pentru a asigura siguranța pe drumurile noastre!

Update ora 14:30 – Trafic reluat alternativ.

Update ora 14:50 – Trafic reluat.

Foto: ISU Vâlcea.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *