Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 24 noiembrie 2021. Trafic bloc pe DN 56A, în zona localității Șimian din județul Mehedinți.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN 56A, în zona localității Șimian, județul Mehedinți, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 4 victime, dintre care una este încarcerată. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. În cauză se efectuează cercetarea locului faptei, pentru stabilirea modului în care s-a produs evenimentul rutier.

Update: Ora 12:25 – Trafic reluat. Potrivit IPJ Mehedinți, un bărbat de 61 de ani, din comuna Hinova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56 A, în afara localității Hinova a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat din comuna Bălăcița.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a patru persoane, care au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vezi mai multe informații din județul Mehedinți

Alătură-te grupului Info Trafic jud Mehedinți.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *