Pieton accidentat în localitatea Buftea

Un pieton a fost accidentat în cursul zilei de marți, 3 Octombrie 2023, pe DN 1A, în localitatea Buftea din județul Ilfov.

În jurul orei 10:00, Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a emis un anunț referitor la un incident grav petrecut pe DN 1A, în localitatea Buftea, județul Ilfov. Un autocamion a acroșat un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, care a suferit leziuni grave și a fost supus manevrelor de resuscitare la fața locului.

Din cauza accidentului, traficul rutier pe sensul către București este complet oprit. Pe sensul opus, circulația se desfășoară alternativ, având în vedere intervenția forțelor de ordine și de asistență medicală. Autoritățile estimează că circulația va reveni la normal în aproximativ 30-45 de minute, odată ce operațiunile de intervenție și curățare a zonei vor fi finalizate.

Sfat pentru șoferi: Pentru a evita întârzierile și pentru a asigura siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic, vă recomandăm să urmăriți indicațiile autorităților rutiere și să căutați rute alternative în această perioadă de restricții. De asemenea, este esențial să vă păstrați calmul și să respectați regulile de circulație pentru a preveni alte incidente nedorite.

Centrul INFOTRAFIC rămâne la dispoziția șoferilor și a cetățenilor pentru a furniza informații actualizate despre traficul rutier și pentru a contribui la menținerea siguranței pe șoselele din România. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din București și Ilfov.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic București și Ilfov.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *