Pieton accidentat pe strada Dorului din Constanța

Un pieton a a fost accidentat în cursul zilei de joi, 24 August 2023, pe strada Dorului din municipiul Constanța.

Un accident rutier grav a avut loc recent pe strada Dorului din municipiul Constanța, soldat cu rănirea unui pieton. Incidentul a atras intervenția promptă a autorităților și a echipelor de salvare, care au acționat pentru a gestiona situația în mod eficient.

Potrivit ISU Constanța, un pieton a fost surprins prins între gardul unei proprietăți și un autovehicul. Impactul a generat leziuni serioase pietonului și a necesitat intervenția imediată a autorităților.

Răspunsul rapid al echipei ISU Constanța a fost esențial pentru gestionarea situației. Salvatorii au efectuat manevre de descarcerare pentru a elibera pietonul din poziția în care se afla. În același timp, echipele de intervenție SMURD B2, echipajul de prim ajutor de la SAJ și echipa de asistență psihologică au fost mobilizate pentru a oferi ajutorul necesar și pentru a evalua starea victimei.

Intervenția autorităților și a echipelor de salvare a demonstrat o coordonare eficientă și o mobilizare rapidă a resurselor. Echipajele au colaborat pentru a asigura siguranța și sănătatea victimei. Această acțiune rapidă și bine organizată a fost esențială pentru a acorda îngrijiri de urgență și a transporta pietonul la unitatea medicală.

Accidentul reamintește din nou de importanța siguranței rutiere și a respectului pentru regulile de circulație. În special, atenția sporită față de pietoni și utilizarea cu responsabilitate a autovehiculelor pot preveni astfel de evenimente tragice.

În concluzie, incidentul de pe strada Dorului din Constanța subliniază necesitatea vigilentei continue în trafic și importanța cooperării dintre autorități și comunitate. Prin respectarea regulilor și prudență în trafic, fiecare dintre noi poate contribui la crearea unui mediu rutier mai sigur și mai securizat.

Update ISU Constanța: În urma accidentului au fost implicate trei victime. Un bărbat în vârstă de 35 de ani și o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani, care era pieton, au fost transportați la spital și se pare că sunt conștienți și cooperanți. De asemenea, un alt bărbat, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a refuzat transportul la spital.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *