Restricții meci România - Elveția

În cursul zilei de marți, 21 Noiembrie 2023, au loc restricții rutiere ca urmare a meciului România – Elveția.

Astăzi, pasionații de fotbal se vor aduna pe Stadionul „Arena Națională” din București pentru a asista la partida oficială de fotbal dintre echipele reprezentative ale ROMÂNIEI și ELVEȚIEI, în cadrul preliminariilor EURO 2024. Evenimentul începe la ora 21:45.

Pentru a asigura buna desfășurare a partidei și a facilita accesul spectatorilor, anumite restricții de trafic vor fi implementate progresiv, dacă situația o va impune. Aceste restricții vor afecta următoarele zone:

 • Str. Maior Coravu: Între Șos. Mihai Bravu și intrarea în Stadionul Național Arena;
 • Bd. Pierre de Coubertin: De la intersecția cu Str. Vatra Luminoasă până la intrarea în Complexul Sportiv;
 • Str. Tony Bulandra: Între Str. Vatra Luminoasă și rondul de pe Str. Maior Coravu.

Rute ocolitoare recomandate pentru evitarea zonelor afectate:

 • Bd. Unirii – Str. Lucian Blaga – Calea Dudești – Bd. Camil Ressu – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Theodor Pallady;
 • Șos. Mihai Bravu – Șos. Iancului – Șos. Pantelimon;
 • Șos. Ștefan cel Mare – Șos. Colentina – Șos. Fundeni;
 • Șos. Morarilor – Str. Lucrețiu Pătrășcanu – Str. Constantin Brâncuși – Bd. Nicolae Grigorescu – Str. Liviu Rebreanu.

Aceste rute alternative au rolul de a facilita deplasarea celor interesați în zona stadionului și a minimiza impactul asupra traficului rutier. Se recomandă conducătorilor auto să fie atenți la semnalizările rutiere temporare și să respecte indicațiile forțelor de ordine pentru a asigura un flux de trafic eficient.

Restricții trafic cu ocazia meciului Romania - Belarus National arena

Cu această ocazie, programul de transport public al STB SA va suferi ajustări pentru a asigura o călătorie eficientă și sigură pentru spectatori. Iată detaliile măsurilor luate:

Prelungirea Programului de Transport:
STB SA va prelungi programul de funcționare a liniilor de transport public 14, 40, 55, 86, 90, 102, 104 și 335 până la defluirea totală a spectatorilor de pe stadion. În intervalul orar 23:45 – 00:30, tramvaiele și troleibuzele acestor linii vor circula la intervale de 10 minute, iar autobuzele vor avea intervale de 5 minute.

Linie Navetă de Autobuz 600:
Pentru transportul suporterilor, se va înființa linia navetă de autobuz 600, care va funcționa între orele 18:00 – 24:00. Traseul acestei linii este următorul:

 • Spre „Arena Națională”: Stația „Universitate” (comună cu liniile 61, 66, 69, 70, 85, 90), Bd. Regina Elisabeta, Bd. Carol I, Bd. Pache Protopopescu, Str. Matei Voievod, Str. Vatra Luminoasă, Bd. Pierre de Coubertin, terminal „Arena Națională”.
 • Spre „Universitate”: Terminal „Arena Națională”, Bd. Pierre de Coubertin, Str. Vatra Luminoasă, Șos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, Bd. Unirii, Str. Halelor, Splaiul Independenței, Str. Schitu Măgureanu, Bd. Regina Elisabeta, stația „Universitate”.

Modificări pentru Liniile 86, 90 și 143:
Începând cu ora 17:00, sub coordonarea agenților de la Brigada Rutieră și dacă situația o va impune, STB SA va aduce modificări funcționării liniilor 86, 90 și 143:

 • Linia de troleibuz 86 va circula pe traseul de bază până la intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi va urma un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.
 • Linia de troleibuz 90 va funcționa pe traseul de bază până la intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi va urma un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.
 • Linia de autobuz 143 va circula pe traseul de bază până la intersecția Bd. Pierre de Coubertin/Str. Vatra Luminoasă, apoi va urma un traseu modificat pe Str. Vatra Luminoasă și Str. Tony Bulandra.

Aceste măsuri vor contribui la gestionarea eficientă a fluxului de călători și la evitarea aglomerației în timpul și după evenimentul sportiv de pe Arena Națională. Conducătorii auto și călătorii sunt încurajați să fie atenți la informațiile actualizate și la indicațiile personalului de transport.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *