Accident rutier pe DN7 în zona localității Tălmaciu

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 16 octombrie 2021, pe DN7, în zona localității Tălmaciu din județul Sibiu.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe DN7 pe sensul Sibiu către Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 252, la ieșirea din localitatea Tălmaciu către Boița, județul Sibiu, două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, din care au rezultat patru persoane rănite.

Traficul este întrerupt pe sensul către Vâlcea, fiind dirijat pe celălalt sens.

Potrivit IPJ Sibiu, în coliziune sunt implicate o mașina care circula pe direcția Vâlcea – Sibiu, condusa de un bărbat de 43 de ani, din Argeș și un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 31 de ani din Hunedoara.

In fiecare mașina se mai aflau 2, respectiv un pasager (o femeie de 42 de ani și o minora de 16 ani, ambele din Argeș și o femeie de 30 de ani din Hunedoara). Toate cele 5 persoane sunt rănite.

Polițiștii Serviciului Rutier sunt la fata locului și continua cercetările în vederea stabiliți cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Recomandam șoferilor atenție sporită în trafic și totodată, atenție la semnalele polițiștilor rutieri care dirijează circulația. In zona accidentului. Momentan, traficul rutier se desfășoară pe o banda, alternativ.

Foto: Info Trafic jud. Sibiu.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *