Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de joi, 18 noiembrie 2021, ora 08:00, pe DN1, în zona localității Tinăud din județul Bihor.

Din primele informații, pe DN1 Cluj – Oradea, în zona localității Tinăud, a avut loc un accident rutier. Doua autoturisme au fost implicate. În urma impactului, au rezultat 3 victime.

Traficul rutier este blocat total.

Ora 08:35 – Trafic reluat.

Update: Potrivit IPJ Bihor, un bărbat de 34 de ani, din comuna Aușeu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Aleșd – Aușeu, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 30 de km/h, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 75 de ani, din localitatea Tinăud.

În urma accidentului rutier, conducătorii celor doua autoturisme și o femeie de 68 de ani, din Tinăud, pasageră în cel de-al doilea autoturism au suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.


Foto: ISU Bihor.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Bihor.

Rugăm conducătorii auto începători să evite, pe cât posibil, conducerea autovehiculului în condiții de drum alunecos, pe timp de noapte sau pe distante mari, dată fiind experienta redusă și riscul implicării în evenimente rutiere nedorite.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *