Trafic blocat pe DN 1R Huedin - Albac

În cursul zilei de duminică, 3 Septembrie 2023, ora 14:00, traficul rutier este blocat pe DN 1R Huedin – Albac, județul Cluj.

Într-o zi obișnuită de septembrie, circulația pe DN 1R Huedin – Albac a fost brusc perturbată în apropierea localității Poiana Horea, județul Cluj. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a emis o avertizare importantă pentru șoferi, informând că traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri din cauza mai multor copaci căzuți pe carosabil.

Un aspect îmbucurător în această situație tensionată este că nu s-au înregistrat persoane rănite sau autovehicule avariate ca urmare a acestui incident. Cu toate acestea, autoritățile au acționat rapid pentru a soluționa problema și a restabili circulația în siguranță.

Eforturile echipei de intervenție sunt concentrate asupra curățării carosabilului și a eliminării copacilor căzuți care au blocat drumul. Este o misiune complexă, dar autoritățile lucrează în colaborare pentru a gestiona situația cu eficiență.

Potrivit estimărilor, se anticipează reluarea normală a circulației în aproximativ 45-60 de minute de la momentul întreruperii. Cu toate acestea, șoferii sunt sfătuiți să fie răbdători și să urmărească actualizările de la autorități pentru a evita întârzieri neplăcute.

În astfel de momente, este important să ne amintim că siguranța rutieră primează întotdeauna. Respectarea indicațiilor autorităților și a semnalelor de circulație este esențială pentru a evita incidente și pentru a ne asigura că toți participanții la trafic ajung la destinație în siguranță.

Centrul INFOTRAFIC rămâne la dispoziția publicului cu informații actualizate și recomandări pentru a face față cu încredere și responsabilitate astfel de situații neprevăzute pe drumurile noastre.

Foto: ISU Cluj

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *