Trafic blocat pe DN66 în zona localității Merișor

Un incendiu auto a avut loc în cursul zilei de vineri, 16 Februarie 2024, ora 08:00, pe DN66, în zona localității Merișor.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, traficul rutier este oprit aproximativ 20 de minute pe DN66 Hațeg – Petroșani, în zona localității Merișor, județul Hunedoara, pentru lichidarea incendiului produs la nivelul unei autoutilitare. Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Update ISU Hunedoara: În jurul orei 8.00, a fost anunțat un incendiu produs la o autoutilitară încărcată cu articole textile, care se deplasa pe raza localității Merișor.

De urgență, la fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul subunităților Baru și Petroșani.

Din fericire, cele două persoane care se aflau în autoutilitară au reușit să se autoevacueze la timp și nu au necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii au acționat cu promptitudine și incendiul care se manifesta generalizat la întregul autovehicul fost lichidat în aproximativ 20 de minute.

Foto: ISU Hunedoara

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Hunedoara.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Hunedoara

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *