Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 12 noiembrie 2021, pe autostrada A1, la km 12, pe sensul de intrare în București.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că trei autoturisme au fost implicate într-un accident la kilometrul 12+500 metri, pe Autostrada A1 pe sensul Pitești către București.

Traficul rutier pe A1 se desfășoară dirijat, pe prima bandă, estimându-se reluarea circulației în condiții normale în 30 de minute. Impactul s-a soldat cu o persoană rănită. Trafic îngreunat.

Alătură-te grupului Autostrada A1 – Romania

Un alt accident a avut loc tot pe A1, la km 18.

Au fost implicate un autoturism și o basculantă.
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

Conducătorul autoturismului, în vârstă de 64 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat de paramedicii SMURD la spital.

Pompierii asigură măsurile PSI la locul evenimentului și vor acționa pentru sablarea părții carosabile, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!

Vezi mai multe informații din București si Ilfov

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *