Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 4 Septembrie 2023, pe DN 3C între localitatea Ovidiu și municipiul Constanța.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române aduce la cunoștință participanților la trafic situația actuală pe DN 3C, în județul Constanța, unde circulația rutieră este restricționată în urma unui accident care a avut loc între localitățile Ovidiu și Constanța, în dimineața zilei de 04 Septembrie 2023, la ora 08:05.

Potrivit informațiilor primite, accidentul rutier a implicat două autoturisme, iar în urma impactului a rezultat rănirea unei persoane. Echipajele medicale au intervenit prompt și acordă asistență medicală persoanei rănite direct la fața locului, evaluându-i starea de sănătate. Din fericire, autoritățile au reușit să intervină rapid, iar viața persoanei rănite nu este în pericol.

Circulația rutieră se desfășoară în prezent pe un singur fir, alternativ, sub supravegherea și dirijarea poliției. Această măsură a fost luată pentru a asigura siguranța participanților la trafic și pentru a permite intervenția autorităților în vederea remedierii situației.

Valorile de trafic pe DN 3C sunt în creștere, iar conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste răbdare și să respecte indicațiile poliției pentru a evita eventualele blocaje sau întârzieri.

Se estimează că circulația va reveni la normal în aproximativ 30 de minute, după ce autoritățile vor finaliza investigațiile și vor efectua manevrele necesare pentru a degaja zona accidentului.

Centrul INFOTRAFIC reamintește tuturor participanților la trafic să fie prudenți, să respecte regulile de circulație și să adapteze viteza la condițiile de drum. De asemenea, este important să păstreze o distanță corespunzătoare între vehicule și să acorde prioritate vehiculelor de intervenție.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *