Trafic îngreunat pe DN69 în zona localității Sânandrei

Un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de luni, 27 Noiembrie 2023, pe DN69, în zona localității Sânandrei din județul Timiș.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române aduce la cunoștință participanților la trafic o situație care afectează DN69 Timișoara – Arad, în zona localității Sânandrei, județul Timiș.

La ora 07:25, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. Impactul a avut consecințe tragice, soldându-se cu decesul unei persoane și rănirea altor două. Echipele de intervenție și poliția se află la fața locului pentru gestionarea situației.

Din cauza incidentului, traficul pe DN 69 este deviat prin interiorul localității Sânandrei până în jurul orei 08:00. Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnalele echipelor de intervenție, să manifeste precauție și să utilizeze rute alternative în cazul în care călătoresc în această zonă.

Este esențial ca toți participanții la trafic să fie conștienți de modificările temporare în desfășurare și să coopereze cu autoritățile pentru a asigura un flux sigur și eficient de vehicule în această perioadă dificilă. Actualizările privind starea traficului vor fi disponibile pe canalele oficiale de informare a traficului.

IPJ Timiș

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, a condus un autoturism pe DN 69, dinspre Timișoara înspre Arad, iar la un moment dat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un copac amplasat pe partea stângă a părții carosabile.
În urma impactului, a rezultat decesul unui bărbat, pasager în autoturism, precum si rănirea conducătorului auto, în vârstă de 37 de ani și a unei tinere, pasageră în autoturism.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală de culpă.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Timiș.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Timiș.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *