Trafic ingreunat pe DN7 în apropierea localității Boița

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 28 Noiembrie 2023, pe DN7, în apropierea localității Boița din județul Sibiu.

În jurul orei 14:00, un incident rutier a avut loc pe DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 247+600 de metri, în apropierea localității Boița, județul Sibiu. Conform informațiilor furnizate de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, a avut loc o coliziune între două autotrenuri, iar rezultatul a fost rănirea unei persoane.

Din cauza impactului, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri ale drumului. Valorile de circulație sunt în creștere, iar autoritățile estimează reluarea normală a circulației în aproximativ 45-60 de minute.

Este important ca șoferii să fie conștienți de această situație și să își ajusteze planurile de călătorie în consecință. În astfel de circumstanțe, rutele alternative sau așteptarea până la reluarea circulației pot fi soluții pentru evitarea întârzierilor neplăcute.

Pentru informații actualizate și precise, se recomandă consultarea periodică a surselor oficiale și respectarea indicațiilor autorităților de trafic. Vom continua să vă ținem la curent cu orice dezvoltare legată de acest incident.

Foto: ISU Sibiu

Update ora 15:50 – Trafic reluat în ambele direcții.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Sibiu.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Sibiu.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *