Trafic ingreunat pe DNCB în zona localității Cernica

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 29 Noiembrie 2023, ora 11:55, în zona localității Cernica din județul Ilfov.

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a emis o alertă referitoare la situația traficului în județul Ilfov, mai exact pe Centura București, în zona localității Cernica, unde un accident grav s-a produs pe DNCB, pe sensul dinspre Autostrada A2 către localitatea Pantelimon, afectând în mod semnificativ fluxul rutier în zonă.

Două autoturisme au fost implicate în coliziune, rezultând o persoană rănită grav care a necesitat transportul de urgență la spital. Echipajele de intervenție sunt prezente la fața locului pentru gestionarea situației și acordarea asistenței medicale.

Impactul asupra traficului: În urma accidentului, circulația pe DNCB este complet blocată pe sensul menționat, iar autoritățile au implementat măsuri pentru dirijarea traficului alternativ pe celălalt sens. Se estimează că reluarea traficului în condiții normale va avea loc după ora 12.30, însă acest interval de timp poate varia în funcție de evoluția intervenției și a investigațiilor în curs.

Recomandări pentru șoferi: Pentru a evita întârzierile semnificative, șoferii sunt sfătuiți să își planifice rute alternative și să consulte informațiile actualizate de trafic înainte de a porni la drum. Respectarea indicațiilor autorităților rutiere și a semnalizărilor temporare este esențială pentru asigurarea siguranței în zonă.

Concluzie: Incidentele rutiere pot avea un impact major asupra traficului, iar colaborarea șoferilor cu autoritățile este crucială pentru gestionarea eficientă a situațiilor de acest gen. Centrul INFOTRAFIC rămâne la dispoziția publicului pentru furnizarea informațiilor actualizate și menținerea transparenței în ceea ce privește starea traficului în România.

Vă încurajăm să rămâneți informați și să călătoriți în siguranță!

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *