Trafic oprit pe DN 65B în zona localității Bradu

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 22 martie 2022, ora 18:00, pe DN 65B, în zona localității Bradu din județul Argeș.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN 65B, localitatea Bradu, județul Argeș, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autocamioane și 2 autoturisme. Impactul a dus la rănirea ușoară a 2 persoane. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei și stabilirea împrejurărilor comiterii evenimentului rutier.

Se estimează reluarea traficului în condiții normale în 30 de minute.

Update IPJ Argeș: Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 43 de ani, din Pitești, care conducea un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, pe DN 65B, din direcția DN 65 către A1, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 53 de ani, din București.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în remorca unui ansamblu rutier care se deplasa în fața acestuia, în aceeași direcție de mers, fiind condus de un bărbat de 57 de ani, din Ștefan cel Mare.

De asemenea, conducătorul primului ansamblu rutier, respectiv bărbatul de 43 de ani, din Pitești, a pătruns și pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 33 de ani, din Albota.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători de autoturisme, care au fost asistați medical la fața locului.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

Foto: Leonard L. / Info Trafic Pitești

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Argeș.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Argeș.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *