Video! Accident rutier pe DN28 la ieșirea din Lețcani

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 8 Septembrie 2023, pe DN28, la ieșirea din localitatea Lețcani spre municipiul Iași.

Un incident grav a avut loc la ieșirea din localitatea Lețcani spre municipiul Iași. Poliția a fost alertată printr-un apel la numărul de urgență 112 cu privire la un accident rutier care a implicat un TIR și două autoturisme.

Din primele cercetări efectuate de autorități la fața locului, s-a stabilit că coliziunea a avut loc în urma impactului dintre TIR și cele două autoturisme. Impactul a fost atât de puternic încât tirul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, acroșând o schelă pe care se afla un alt autovehicul.

Din fericire, echipele de intervenție au reușit să acorde îngrijiri medicale prompte unei persoane rănite în urma acestui accident, care a fost ulterior transportată la spital pentru tratament suplimentar. În ciuda gravității evenimentului, șoferii implicați în coliziune au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au indicat absența alcoolului în sângele acestora.

Cu toate acestea, din punct de vedere legal, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. Autoritățile desfășoară acum investigații suplimentare pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul și pentru a determina eventualele vinovății.

Este important de subliniat că informațiile furnizate în acest articol sunt prezentate într-un mod imparțial, respectând principiul obiectivității în transmiterea știrilor legate de evenimentele din trafic. Vom continua să vă ținem la curent cu evoluția acestui caz pe măsură ce mai multe detalii devin disponibile.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *