28 Februarie 2023: Restricții trafic pe raza județului Vâlcea

În cursul zilei de vineri, 10 Noiembrie 2023, începând cu ora 08:00, au loc restricții rutiere la nivelul județului Vâlcea.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea informează participanții la trafic cu privire la restricțiile temporare de circulație ce vor fi impuse în data de 10 noiembrie 2023, în anumite zone din județ, pe fondul lucrărilor de întreținere și construcție ce se vor desfășura în acea zi.

Pe sectorul de drum DN64, între kilometrii 132+600 și 132+800, pe raza localității Băile Olănești, vor avea loc lucrări de întreținere periodică a unui pod. Circulația rutieră va fi restricționată pe jumătate din cale și va fi dirijată prin semafoare, pentru a asigura siguranța participanților la trafic și a facilita desfășurarea lucrărilor fără incidente.

Totodată, pe DN 65C, la kilometrul 103+300, pe raza localității Oteșani, se vor desfășura lucrări între orele 08:00 și 16:00. În această perioadă, circulația rutieră va fi permisă doar pe jumătate din cale și va fi dirijată de piloți de circulație, care vor ghida șoferii în siguranță prin zona de lucru.

Info Trafic România îndeamnă șoferii să fie atenți la semnalizările rutiere temporare și la indicațiile piloților de circulație pentru a evita întârzieri și pentru a contribui la buna desfășurare a lucrărilor. Respectarea regulilor de circulație și a indicațiilor personalului de la fața locului este esențială pentru siguranța tuturor participanților la trafic.

Autoritățile recomandă conducătorilor auto să-și planifice traseele în avans, să fie răbdători în trafic și să adopte o conduită preventivă pentru a asigura un trafic sigur și fluent în aceste zone afectate de restricții temporare de circulație.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *