Se redeschide circulația pe Transfăgărășan

Situația traficului rutier în cursul zilei de duminică, 10 Septembrie 2023, începând cu ora 07:00, la nivel național.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române vă aduce la cunoștință că, la ora 07:00, starea circulației rutiere este una în general fluentă și lipsită de probleme majore. Nu sunt raportate incidente sau blocaje semnificative pe drumurile naţionale sau autostrăzi din țară.

De asemenea, vă informăm că traficul rutier a revenit la normal pe DN 19A, în afara localității Supuru de Sus, județul Satu Mare. Aceasta a fost oprită temporar din motive de siguranță începând cu data de 6 septembrie, din cauza degajărilor de gaze provenite în urma unor lucrări de forare. Cu toate acestea, acum circulația rutieră a fost reluată fără restricții.

Pe autostrăzile principale, precum A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN7 Pitești-Sibiu și DN1 Ploiești-Brașov, condițiile de trafic sunt bune. Carosabilul este uscat, vizibilitatea este bună, iar traficul se desfășoară în mod normal, fără întârzieri semnificative.

Vă reamintim că, în această zi, 10 septembrie, până la ora 16:00, circulația rutieră este închisă pe DN 7C (Transfăgărășan), între kilometrii 108 (Cabana Capra) și 116+808 metri (Bâlea Lac), în scopul desfășurării evenimentului caritabil sportiv TRANSMARATON 2023. De asemenea, pe sectorul Bâlea Lac – Bâlea Cascadă (kilometrii 116+808 metri – 130), între orele 07:30 și 14:30, traficul va fi dirijat pentru a asigura siguranța participanților la eveniment.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din trafic, vă recomandăm să respectați cu strictețe indicațiile polițiștilor rutieri și restricțiile impuse. Evitați efectuarea de manevre riscante în trafic și asigurați-vă că vehiculul dumneavoastră este în condiții bune de funcționare.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *