În cursul zilei de luni, 11 Septembrie 2023, au loc mai multe transporturi agabaritice pe traseul Negoiești – Bascov.

În data de 11 Septembrie 2023, ora 13:00, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române aduce la cunoștința șoferilor și a tuturor participanților la traficul rutier un anunț important cu privire la transporturile agabaritice programate pentru această seară.

Începând cu ora 20:00, patru transporturi agabaritice vor traversa traseul Negoiești – DN 1A – DN 1 – DN 72 – DN 61 – Autostrada A1 – DN 7 – Bascov. Aceste transporturi sunt compuse din câte un camion, fiecare având o impresionantă lungime de 49 de metri și mase cuprinse între 109,5 tone și 114,7 tone.

Transporturile agabaritice nu sunt evenimente obișnuite pe șoselele românești, și de aceea este important ca toți conducătorii auto să fie informați și să ia măsurile necesare pentru a evita situațiile nedorite în trafic. De asemenea, echipajele de poliție rutieră vor însoți aceste transporturi pentru a asigura că totul se desfășoară în siguranță și conform regulilor de circulație.

Dacă veți fi pe aceste trasee în timpul transporturilor agabaritice, vă rugăm să fiți vigilenți și să respectați cu strictețe indicațiile autorităților de trafic. Acest lucru este esențial pentru a preveni orice incidente sau blocaje în trafic.

Întrucât suntem un mijloc de informare imparțial, vă reamintim că informațiile privind aceste transporturi agabaritice sunt furnizate cu scopul de a vă ajuta să vă planificați călătoria în mod corespunzător. Încurajăm toți șoferii să fie conștienți de impactul acestor transporturi asupra traficului și să coopereze cu autoritățile pentru a asigura un flux cât mai fluid pe șosele.

Vă rugăm să vă informați și să vă planificați ruta astfel încât să evitați aceste zone în timpul transporturilor agabaritice dacă este posibil. În caz contrar, aveți răbdare și respectați semnalele și restricțiile impuse de poliție pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române va continua să vă țină la curent cu cele mai recente informații legate de traficul rutier și evenimentele care vă pot afecta călătoria. Rămânem la dispoziția dumneavoastră pentru orice informație suplimentară și vă încurajăm să urmăriți actualizările noastre pentru a vă planifica călătoria în mod eficient și în siguranță.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *