Azi lucram aici drdp valcea a2

În cursul zilei de miercuri, 13 Septembrie 2023, începând cu ora 08:00, au loc restricții rutiere în județul Vâlcea.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea aduce la cunoștință publicului că, în data de 13 septembrie 2023, vor fi impuse restricții temporare de circulație pe anumite sectoare de drum din județ, luând în considerare condițiile meteo și lucrările de infrastructură necesare. Aceste măsuri au drept scop protejarea siguranței tuturor participanților la trafic și asigurarea bunei desfășurări a lucrărilor de punere în siguranță a infrastructurii rutiere.

Lucrări pe DN 67 în Tomșani

În extravilanul localității Tomșani, pe sectorul de drum DN 67, cuprins între kilometrii 154+600 și 154+800, se desfășoară lucrări de decapare a părții carosabile. Aceste lucrări sunt esențiale pentru pregătirea terenului în vederea execuției unor lucrări de punere în siguranță a unui podeț. În timpul acestor operațiuni, circulația rutieră va fi restricționată și se va desfășura pe jumătate din cale, cu dirijarea traficului prin intermediul semafoarelor.

Lucrări pe DN 65C în Roești

În localitatea Roești, pe sectorul de drum DN 65C, între kilometrii 77+300 și 78+500, se efectuează lucrări de frezare a denivelărilor și așternere a mixturii asfaltice. Aceste lucrări au programul stabilit între orele 08:00 și 18:00. În timpul desfășurării acestor lucrări, circulația rutieră va fi redirecționată pe o singură bandă, cu ajutorul piloților de circulație.

Respectarea restricțiilor pentru siguranță

Pentru a asigura buna desfășurare a lucrărilor și pentru a reduce riscurile de incidente rutiere, este esențial ca șoferii să respecte cu strictețe semnele de circulație și indicațiile personalului de dirijare a traficului. Aceste restricții temporare de circulație au fost implementate pentru a proteja atât lucrătorii care desfășoară lucrări de infrastructură, cât și siguranța celor aflați în trafic.

Planificați călătoriile

Cei care au programate călătorii sau deplasări în aceste zone pe data de 13 septembrie 2023 sunt îndemnați să planifice în avans și să își adapteze traseul, ținând cont de restricțiile temporare. Întârzierile pot surveni, așa că este important să luați în considerare acest aspect în programul dvs.

Respectarea restricțiilor temporare de circulație contribuie la menținerea unui mediu sigur pe șoselele noastre.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *