15 Martie 2023: Starea traficului rutier la nivel național

Situația traficului rutier în cursul zilei de miercuri, 15 Martie 2023, începând cu ora 07:00, la nivel național.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 15 Martie 2023, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, cu valori normale și vizibilitate bună.

Începând de astăzi, 15 martie a.c., ora 08.00, vor fi demarate lucrări de frezare și asfaltare a părții carosabile pe DN 65 Slatina – Pitești, între kilometrii 116 și 120, în zona localității Albota, județul Argeș. Traficul rutier se va desfășura dirijat, pe un fir, alternativ. Lucrările se vor derula timp de 30 de zile.

Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale.

Foto: Ruxanda G.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații la nivel național aici.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te comunității Info Trafic România

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *