Situația traficului rutier în cursul zilei de luni, 17 Aprilie 2023, începând cu ora 07:00, la nivel național.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 17 Aprilie 2023, ora 07:00, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie pe mai multe drumuri din județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Satu Mare și Vaslui, carosabilul este umed, iar vizibilitatea bună. Nu sunt înregistrate evenimente rutiere.

În zona de munte a județului Dâmbovița, în zona Padina, sunt semnalate condiții de polei, fără evenimente rutiere în desfășurare. Acționează utilaje care împrăștie material antiderapant.

Pe principalele artere rutiere din țară, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, se circulă pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Stire INFOTRAFIC

TRAFIC INTENS PE DN 1 BRAȘOV-BUCUREȘTI. ALEGEȚI RUTE ALTERNATIVE!

Update 17 Aprilie 2023, ora 12:30. Trafic intens pe DN1 Brașov – București. Alegeți rute alternative.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră – 12:30, se înregistrează aglomerație pe sensul de coborâre al DN 1 București-Brașov, între stațiunile Predeal și Bușteni, dar și pe tronsonul cuprins între localitățile Posada și Comarnic. Trafic intens este și pe sensul de urcare către Brașov, pe raza stațiunii Bușteni. De asemenea, pe DN 73A este aglomerație între localitatea Pârâul Rece și intersecția cu DN1.

Pentru DN 1 Brașov-Ploiești-București, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

– DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – A3 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște;

– DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pe DN 7 Pitești – Sibiu este semnalată aglomerație pe ambele sensuri de mers,  în zona localităților Căciulata și Bascov.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța și A3 București-Ploiești, se circulă pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze distanța de siguranță între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *