accidente rutiere

Situația traficului rutier în cursul zilei de vineri, 17 Martie 2023, începând cu ora 07:00, la nivel național.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 17 Martie 2023, ora 07:00, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, cu valori normale și vizibilitate bună.

Au fost demarate lucrări de frezare și asfaltare a părții carosabile pe DN 65 Slatina – Pitești, între kilometrii 116 și 120, în zona localității Albota, județul Argeș. Traficul rutier se va desfășura dirijat, pe un fir, alternativ.

Pe Autostrada A2, se va închide banda 1, la km 34, pe  sensul Constanta – Bucuresti, pentru lucrări de foraj și montare stâlpi pentru panouri fonoabsorbante. Interval orar 8-17:30.

Județul Constanța, din cauza vântului puternic, au fost oprite manevrele în porturile fluviale Constanța Nord, Constanța Sud-Agigea și Midia.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații la nivel național aici.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te comunității Info Trafic România

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *