Situația traficului rutier în cursul zilei de vineri, 18 August 2023, ora 14:00, la nivel național.

Inspectoratul General al Poliției Române, prin intermediul Centrului INFOTRAFIC, oferă o imagine amplă asupra situației traficului pe principalele artere rutiere la ora 14:00 în ziua de 18 August 2023. Aceste informații sunt esențiale pentru șoferii aflați în deplasare, oferindu-le un cadru de referință pentru a lua decizii corecte în trafic.

  1. DN 1 Ploiești – Brașov: Pe această rută, există coloane de autovehicule între Nistorești și Comarnic, precum și între Bușteni și stațiunile Predeal, în direcția către Brașov. În sens opus, dinspre Brașov spre Ploiești, traficul pare a fi mai fluid.
  2. DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu: Circulația pe DN 7 se desfășoară în condiții normale, fără semnalări de probleme majore.
  3. DN 39 Constanța – Vama Veche: Traficul pe DN 39 este ușor ridicat între stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud.
  4. A1 București – Pitești: În general, traficul pe A1 este normal. Se semnalează însă formarea unei coloane de autocamioane la intrarea în DN Centura București.
  5. A2 București – Constanța: Pe A2, traficul se desfășoară în limite normale, cu o medie de aproximativ 20 de autovehicule pe minut.
  6. A3 București – Ploiești: Pe A3, circulația este normală și nu se semnalează probleme majore.
  7. A4 Ovidiu – Agigea: Traficul pe A4 este în limitele normale, fără semnalări de situații deosebite.

În contextul acestor informații, conducătorii auto sunt îndemnați să fie responsabili și să respecte regulile de circulație. Recomandările sunt clare: să se țină limitele legale de viteză, să se evite depășirile periculoase și manevrele riscante, să se acorde o atenție sporită înainte de schimbarea benzii și să se mențină o distanță corespunzătoare între vehicule, pentru a permite o frânare sigură în caz de necesitate.

Aceste informații sunt esențiale pentru fiecare șofer, contribuind la o experiență de conducere mai sigură și mai plăcută. Pe măsură ce șoferii se adaptează la condițiile de trafic, este important să-și amintească că siguranța rutieră este o responsabilitate comună, iar fiecare acțiune contează pentru a menține fluxul de trafic în condiții sigure și ordonate.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *