18 Octombrie 2023: Starea traficului rutier la nivelul municipiului București Pasaj Basarab

Situația traficului rutier în cursul zilei de marți, 20 Februarie 2024, începând cu ora 08:00, în municipiul București.

La data de 20 Februarie 2024, traficul rutier în municipiul București este afectat de mai multe lucrări și restricții parțiale ale infrastructurii rutiere. Conducătorii auto sunt sfătuiți să fie atenți și să respecte semnificația indicatoarelor temporare montate în zonele afectate. Iată principalele lucrări în desfășurare:

  • Prelungirea Ghencea de la Str. Gârleni până la Str. Brașov: Lucrări de supralărgire a arterei ce presupun restricționarea temporară a circulației în zonă.
  • Piața Eroii Revoluției: Lucrări pentru modernizarea zonei, inclusiv restricționarea benzilor din proximitatea scuarului central, pe ambele sensuri.
  • Str. Câmpia Libertății și Bd. Chișinău: Lucrări la rețeaua de termoficare, ceea ce poate afecta traficul în aceste zone.
  • Bretelele aferente Podului Grant către Calea Griviței, bretea de urcare Pod Grant dinspre Calea Giulești: Lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere.
  • Podul Grant: Restrângerea temporară a circulației autovehiculelor pe sensul de mers dinspre Calea Crângași către strada Turda.
  • Șos. Pantelimon, între Șos. Morarilor și Șos. Vergului: Lucrări la rețeaua de termoficare, cu impact asupra traficului.
  • Bd. Iancu de Hunedoara: Lucrări la rețeaua de termoficare, care pot afecta fluxul rutier în zonă.
  • Drumul Osiei, între accesul în centrul comercial Militari Shopping Center și Str. Rezervelor: Lucrări de modernizare, care necesită atenție din partea șoferilor.

Conducătorii auto sunt rugați să circule cu atenție și să respecte semnificația indicatoarelor temporare montate în aceste zone pentru a asigura siguranța traficului și a muncitorilor aflați la lucru.

Accidente Rutiere

În ultimele 24 de ore, au avut loc 6 accidente rutiere în București, soldate cu 11 persoane rănite ușor. Conducătorii auto sunt îndemnați să fie vigilenți și să respecte regulile de circulație pentru a evita astfel de incidente.

Semafoare Defecte

Nu sunt semnalate semafoare defecte în municipiul București în acest moment. Conducătorii auto sunt sfătuiți să fie atenți la semnalele rutiere și să respecte regulile de circulație pentru siguranța lor și a celor din jur.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *