În cursul zilei de joi, 22 Februarie 2024, începând cu ora 08:00, au loc restricții de circulație la nivelul județului Vâlcea.

În data de 22 Februarie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea informează despre restricții de circulație în anumite zone, în funcție de condițiile meteorologice. Detalii:

  • Sectorul de drum DN7, între kilometrii 207+900 și 208+100, pe raza localității Brezoi.
  • Sectorul de drum DN67, între kilometrii 154+000 și 172+000, pe raza localităților Tomșani – Stoenești, se desfășoară lucrări de aplicare a marcajelor rutiere axiale. Aceste lucrări au loc în intervalul orar 08:00 – 18:00.

Circulația rutieră este permisă pe ambele sensuri de mers, însă este posibil să fie îngreunată în zona unde se desfășoară lucrările de aplicare a marcajelor rutiere. Conducătorii auto sunt rugați să fie atenți la semnalizările rutiere și să reducă viteza în apropierea utilajelor implicate în lucrări, pentru a asigura siguranța și fluiditatea traficului.

Pentru evitarea întârzierilor, se recomandă conducătorilor auto să își planifice traseul în avans și să fie pregătiți pentru posibile modificări ale condițiilor de trafic în zona afectată de lucrări.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Vâlcea.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Vâlcea.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *